Skip to content

OVER ONS

ONZE MISSIE

Wij wensen een gezondere samenleving…

Daar seksueel misbruik en andere “buikpijngeheimpjes” vaak flinke gevolgen heeft voor het slachtoffertje en zijn of haar (toekomstige) omgeving en gevolgen voor de maatschappij willen wij kinderen op hele jonge leeftijd bewust maken van het feit dat er ook geheimpjes zijn die helemaal niet leuk zijn. En dat ze er echt niet in alleen mee hoeven rond te lopen. 

Des te eerder een kind om hulp kan of durft te vragen hoe gunstiger het ook is voor de verwerking en de psychische schade die vaak pas op latere leeftijd goed zichtbaar wordt. 

Veel problemen in onze samenleving zijn het gevolg van opgelopen trauma`s op jonge leeftijd. Denk hierbij aan Psychische problemen of stoornissen, verslaving, criminaliteit en bijvoorbeeld relatieproblemen. Indirect heeft dit dus ook een behoorlijke impact op onze maatschappij en de staatskas. Voorkomen is dus ook in dit geval beter dan genezen.

Ingrid Westerduin

Oprichtster Stichting Ekulinda

ONZE RAAD VAN BESTUUR

Voorlopig is Ingrid Westerduin het enigste bestuurslid.

Omdat we stapje voor stapje willen groeien en wij voorlopig toch geen aanspraak willen gaan maken op subsidies van het Rijk en dergelijke voelen wij ons ook niet genoodzaakt een AMBI status te verkrijgen.

Pas wanneer wij grotere projecten willen gaan uitvoeren en Ingrid ook nog wat steviger in haar schoenen staat zullen we een meerkoppig bestuur gaan vormen.

Op deze manier kunnen we ook onze onkosten minimaliseren en ons alleen op het doel richten gratis voorlichting aan scholen te verspreiden…

ONZE RAAD VAN BESTUUR